söndag 26 oktober 2008

Detta har hänt under de senaste 14 rafflande dagarna:

Yes, har äntligen fått en ny karema (en IXUSi igen, men denna gången svart) och har tagit bilder i skolan. Kanske kunde vara intressant för folk som är nyfikna på skolan.  • Kursen "Klassisk konst" närmar sig sitt slut. Vi har nu bara fyra lektionstillfällen på två veckor kvar innan den är klar. Stevens har givit oss i uppgift att tolka "Icaros fall". Eleverna på SOFE fick samma uppgift och det ska bli intressant att kollla hur de löste den på deras forum.
  • Vi har haft besök av Joseph Fricano som var ansvarig för storytelling i Massives spel "Ground Control 2". Han föreläste om berättande i spel vilket kommit väl till pass nu när vi påbörjat vårt första spelprojekt: ett textbaserat äventyrsspel à la Zork.


  • Jag passade på att ta bilder från vårt senaste gruppmöte där vi identifierade och planerade alla pussel som kommer att finnas i vårt spel. Förra fredagem hade vi det första utväderingsmötet med lärarna som gick utmärkt vilket jag är glad för.


  • Den enda tråkiga nyheten: Järnringen medelade genom sin blog att de inte kommer att producera MUTANT i frotsättningen. Jag har mildrat sorgen genom en shopingspree i deras webshop genom att dra igång deras kampanj "Undergångens Arvtagare" här på skolan. Har jagat kampanjboken Kaisers Testamente land och rike runt men ännu inte hittat den. Har du den och vill sälja 2:nd hand för typ 250:- plus frakt så hör av dig!Tills nästa gång//Matteo Out

Inga kommentarer: