torsdag 28 augusti 2008

#2

Yes, så var det dags för mitt andra inlägg för den här månaden. Det har blivit så av en slump och det håller i sig. Kanske blir det fler eller färre inlägg nästa månad, för då börjar skolan på Game Academy MMÖ! Ser fram emot det.

Resterande del av Augusti som jag inte har lagt så myclet på att lära UnEd (se föregående inlägg) som jag hade trott, utan har i stället gått till att teckna. Gameldags hederlig teckning, med mycket fokus på anatomi av olika slag. Var på Skissernas muséum i lund i början av månade och tecknade av statyer. Har även teckant av folk på bussen och mycket tecknande hemma på frihand också.

Här följer ett par av månadens skisser/teckningar (snabbt scannade, därav ränder och skugga - får göras om vid tillfälle)


Har dock inte legat helt på latsidan när det kommer till UnEd utan gjorde slag i saken och köpte UT3 nere på Game. Det var inte speciellt dyrt så jag passade på att köpa samlarutgåvan för 399:- som innehåller en 20+ h lång tutorial disc från 3dBuzz.com! Fenomenalt. Som grädde på moset fick jag dessutom en liten konstbok med concept-art från spelet.

Med denna utmärkta speleditor och extramaterial medföljer dessutom, icke att förglömma, ett sjukt awesome spel! Körde en match innan bredbandet lade ner i lägenheten (händer ett par dagar varje månad, tack för det bredbandsbolaget!) och vann. Här nedan: min segerbild!

1 kommentar:

Otto sa...

Yo Mateo! Nice teckningar! Försöker själv komma igång men är lite seg. Varför sitter du med UT's baneditor? eller rättare sagt, varför just UT? Gillar du spelet eller bara tycker om att göra banor till det? Bara en liten undring sådär, tänkte mig dig mer som en rpg:are :)
Själv ska jag försöka hitta nåt enkelt sätt att rita upp saker på skärmen till mitt spel. alltså ingen grafikmotor eller så bara nån slags testinterface jag kan hålla på med till jag orkar scana in bilder och sånt.

om du vill svara på mina sjukt smarta undringar kan du mejla mig; Otto_klevnas_klang@hotmail.com